Over mij

Al meer dan 20 jaar probeer ik mensen op allerlei manieren te inspireren om te leven en werken vanuit het hart. Mijn columns stonden in eerste instantie in de nieuwsbrieven van Feel Goodies, mijn bedrijf met een webshop voor inspirerende cadeaus, dat ik in 2012 verkocht heb.

Daarna ben ik vanuit Feel Inspired doorgegaan met het inspireren van 'de weg naar binnen', maar nu een stuk directer. Naast het schrijven ben ik me ook door middel van coaching, het Reisbureau naar Binnen en het organiseren van Retraites aan Zee op persoonlijke ontwikkeling gaan richten. Daarnaast werk ik graag voor bedrijven als raadsvrouw. Ik schrijf en produceer boeken over ontwikkelingen binnen organisaties, en wat dat voor de mensen betekent. En daarnaast organiseer ik de Dag van Waarde, een dag van waardering voor de mens achter de werknemer. Dat is een 'ongewoon gewone' werkdag waarin werknemers en werkgevers ontdekken wat aandacht doet, zowel persoonlijk als voor de samenwerking.

Mijn columns ben ik altijd blijven schrijven en delen, gesteund door de vele mooie reacties die ik heb ontvangen. Het woord lichtpuntje is daarbij vaak gevallen. Dus vond ik het nu wel eens tijd worden om er een boekje van te maken. Iets tastbaars dat je in je handen kunt houden, iets geduldigs dat je altijd kunt pakken en iets dat je cadeau kunt doen aan anderen. 

Veel plezier ermee! 

Caroline Dekker


www.feelinspired.nl

www.hetreisbureaunaarbinnen.nl

www.dagvanwaarde.nl

www.bezinnen-aan-zee.webnode.nl


©2020 Feel Inspired, Caroline Dekker
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin