Over mij

Al bijna 25 jaar probeer ik mensen op allerlei manieren te inspireren om te leven en werken vanuit het hart. Mijn columns stonden in eerste instantie in de nieuwsbrieven van Feel Goodies, mijn bedrijf met een webshop voor inspirerende cadeaus, dat ik in 2012 verkocht heb.

Daarna ben ik vanuit Feel Inspired doorgegaan met het inspireren van 'de weg naar binnen', maar nu een stuk directer. Behalve schrijven is dat vooral het begeleiden van mensen door zijnscoaching en het organiseren van Retraites aan Zee gericht op persoonlijke ontwikkeling en bewustwording.  

Ook werk ik graag voor bedrijven als raadsvrouw. Ik schrijf en produceer boeken over ontwikkelingen binnen organisaties, en wat dat voor de mensen betekent. Tenslotte heb ik - samen met Ellen Janssen - het concept Dag van Waarde ontwikkeld, een dag van waardering voor de mens achter de werknemer. Dat is een 'ongewoon gewone' werkdag waarin werknemers en werkgevers ontdekken wat aandacht doet, zowel persoonlijk als voor de samenwerking.

Mijn columns ben ik altijd blijven schrijven en delen, gesteund door de vele mooie reacties die ik heb ontvangen. Het woord lichtpuntje is daarbij vaak gevallen. Dus vond ik het nu wel eens tijd worden om er een boekje van te maken. Iets tastbaars dat je in je handen kunt houden, iets geduldigs dat je altijd kunt pakken en iets dat je cadeau kunt doen aan anderen. 

Veel plezier ermee! 

Caroline Dekker


PS. Spreken mijn woorden je aan en voel je behoefte aan meer persoonlijke begeleiding op je pad? Neem gerust contact op!


www.feelinspired.nl

www.hetreisbureaunaarbinnen.nl

www.dagvanwaarde.nl

www.bezinnen-aan-zee.webnode.nl


©2020 Feel Inspired, Caroline Dekker
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin